Udskriv denne tekst

Glutenfri boller med græskarkerner

Glutenfri boller med græskarkerner

Halloween er overstået, men græskarkerner er heldigvis lækre hele året rundt, og disse luftige glutenfri boller med græskarkerner smager fantastisk.

Bollerne kan som altid piftet op med ingredienser efter eget valg. Det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænser. Ønsker man inspiration, kan man kigge på nogle af de andre glutenfri bolleopskrifter, vi har her på siden.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Loppefrøskallerne blendes i kaffekværn. Vand og frøskaller piskes luftigt af flere omgange i mindst 1 time.

Gulerødder og græskarkerner kommes i loppefrøblandingen. Herefter tilsættes risflager, mel og bagepulver. Til sidst kommes æbleeddike, sirup og muskatnød i dejen.

De glutenfri boller med græskarkerner pensles eventuelt med olie.

Bollerne bages ca. 32 min. i ovnen ved 190 grader varmluft.

God fornøjelse :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>