Glutenfri og mælkefri havregrynskugler
Juletiden nærmer sig, og det er i mange hjem ensbetydende med havregrynskugler. De lækre kako-kugler hører dog hele året til, og her følger en nem og hurtig opskrift.
Opskriften er både gluten- mælke- og sukkerfri, hvormed den er den ideelle snack for de fleste allergikere, såfremt man kan tåle glutenfri havregryn.
Ingredienser
- 1 dl glutenfri havregryn
- 40 g chokoladeproteinpulver
- 60 g fedtreduceret mandelmel
- 5g mørk kakaopulver
- 55 g soyamælk (Naturli’ m. Calcium og Vanilie)
- 25 g sukrin
- 15g romessens
Havregrynen blendes til mel og hældes i en skål.Tilsæt de øvrige ingredienser.
Ælt, og tril derefter til kugler efter ønsket størrelse. Kuglerne kan herefter vendes i kokosmel eller krymmel efter eget valg.
Det farvestrålende krymmel på billedet er lavet af sukker.
Skriv et svar