Udskriv denne tekst

Glutenfri og mælkefri havregrynskugler

Havregrynskugler

Juletiden nærmer sig, og det er i mange hjem ensbetydende med havregrynskugler. De lækre kako-kugler hører dog hele året til, og her følger en nem og hurtig opskrift.

Opskriften er både gluten- mælke- og sukkerfri, hvormed den er den ideelle snack for de fleste allergikere, såfremt man kan tåle glutenfri havregryn.

Ingredienser

  • 1 dl glutenfri havregryn
  • 40 g chokoladeproteinpulver
  • 60 g fedtreduceret mandelmel
  • 5g mørk kakaopulver
  • 55 g soyamælk (Naturli’ m. Calcium og Vanilie)
  • 25 g sukrin
  • 15g romessens

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Havregrynen blendes til mel og hældes i en skål.Tilsæt de øvrige ingredienser.

Ælt, og tril derefter til kugler efter ønsket størrelse. Kuglerne kan herefter vendes i kokosmel eller krymmel efter eget valg.

Det farvestrålende krymmel på billedet er lavet af sukker.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>