Udskriv denne tekst

Glutenfri, sukkerfri og mælkefri chokoladekage

Glutenfri lækkerkage

Desserter behøver bestemt ikke at være kedelige, selvom man hverken kan vil eller kan indtage gluten, mælk eller sukker.

Det er denne lækre opskrift fra Jeanne Malev Ebler bevis på. Billedet viser to forskellige typer desserter – opskriften herunder er på chokoladekagen.

Ingredienser

  • 60 g kokosolie (lidt ekstra til smøre med)
  • 135 g dadler
  • 1 banan
  • 100 g quinoamel
  • 50 g rent kakaopulver
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ½ tsk hav salt
  • Mørk chokolade.

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Brug en blender eller stavblender til at at blende alle ingredienserne sammen undtagen chokoladen.

Chokoladen hakkes i små stykker. Størrelsen af chokoladestykkerne afhænger af behov og præference.

Rør chokoladestykkerne sammen med resten af dejen og hæld det over i en bageform.

Varmes i ovnen ved 175 grader i 15-20 minutter.

Den glutenfrie, mælkefrie og sukkerfrie chokoladekage kan med fordel spises sammen med frisk frugt.

Velbekomme :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>