Glutenfri, sukkerfri og mælkefri chokoladekage
Desserter behøver bestemt ikke at være kedelige, selvom man hverken kan vil eller kan indtage gluten, mælk eller sukker.
Det er denne lækre opskrift fra Jeanne Malev Ebler bevis på. Billedet viser to forskellige typer desserter – opskriften herunder er på chokoladekagen.
Ingredienser
- 60 g kokosolie (lidt ekstra til smøre med)
- 135 g dadler
- 1 banan
- 100 g quinoamel
- 50 g rent kakaopulver
- ½ tsk vaniljepulver
- ½ tsk hav salt
- Mørk chokolade.
Brug en blender eller stavblender til at at blende alle ingredienserne sammen undtagen chokoladen.
Chokoladen hakkes i små stykker. Størrelsen af chokoladestykkerne afhænger af behov og præference.
Rør chokoladestykkerne sammen med resten af dejen og hæld det over i en bageform.
Varmes i ovnen ved 175 grader i 15-20 minutter.
Den glutenfrie, mælkefrie og sukkerfrie chokoladekage kan med fordel spises sammen med frisk frugt.
Velbekomme
Skriv et svar