Glutenfrie kokos-chokolade muffins
Herhjemme er disse glutenfrie kokos-chokolade muffins et kæmpe hit. Man kan slet ikke smage, at de er lavet på glutenfrit mel, og hele familien spiser dem glædeligt. Derudover er opskriften nem at lave, så man er sikker på et godt resultat hver gang. Opskriften kan nemt gøres mælkefri, ved at bruge margarine uden mælk.
Ingredienser (ca. 25 stk)
- 300 g sukker
- 4 æg
- 200 g margarine eller smør
- 100 g boghvedemel
- 175 g kokosmel
- 40 g kakao
- 4 tsk vaniljesukker
- ca. 2 spsk mandelessens eller mandelaroma
Sukker, æg og margarine røres sammen, til det er luftigt. Resten af ingredienserne tilsættes og det hele røres sammen. Hæld dejen i muffinsforme (ca. 25 stk).
De glutenfrie kokos-chokolade muffins bages ved 200 grader i 15 minutter på anden øverste rille.
Skriv et svar