Udskriv denne tekst

Lækker glutenfri hokkaido suppe

glutenfri hokkaidosuppe

Her er en opskrift på en god mælkefri og glutenfri hokkaido suppe, der passer perfekt til Halloween-årstiden.

Hokkaido græskar suppen kan smages til med krydderier efter eget valg og kan serveres med stegt bacon og kogt glutenfri pasta eller kogt boghvede og stegte svampe/aubergine/porre.

Ingredienser

  • 1 lille Hokkaido græskar
  • 4 gulerødder
  • 1 stort rødløg
  • 2 porrer
  • 6 kartofler
  • 1 rød peber
  • 4 – 5 fed hvidløg
  • Grøntsagsbouillon + hønsebouillon
  • 1 ds. kokosmælk
  • Karry & Salt

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Løg, hvidløg, karry, porrer svitses.

Hokkaido vaskes, kernerne tages ud, skæres i tern og kommes i.

Gulerødder skæres i tern og kommes i.

Grøntsagsbouillon, hønsebouillon og salt kommes i.

Vand i til det dækker. Rød peber kommes i. Suppen blendes når grøntsagerne er møre. Tilsæt kokosmælken samt evt. mere hvidløg, som ikke koger med.

God fornøjelse med at lave glutenfri hokkaido græskar suppe.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>