Lækre glutenfri pizzasnegle
Pizzasnegle er en fantastisk opfindelse, og glutenfri pizzasnegle er mindst lige så fantastisk. Glutenfri pizzasnegle kan bruges til aftensmaden, men egner sig specielt godt til en lækker frokostmadpakke.
Fyldet i Annias opskrift er bare vejledende, man kan selv komme sit favoritfyld på efter behov og smag
Ingredienser (30 stk.)
- 5 dl. lunken vand
- 20 g gær
- 200 g rismel
- 100 g boghvedemel
- 50 g majsmel
- 50 g majsstivelse
- 2 spsk HUSK
- 2 tsk salt
- Olivenolie
Fyld
- 1 ds flåede tomater
- 1 løg
- 1 pakke skinkestrimler
- Chorizo eller reven ost
- Oregano
Gæren opløses i vandet, hvorefter HUSK tilsættes.
Det hele røres sammen, og massen hviler ca. 10 min.
Herefter tilsættes mel, salt og olie.
Lad dejen hæve ca. 30 minutter.
Rul herefter dejen ud mellem to stykker bagepapir.
Dejen smøres med flåede tomater, hvorefter, hakket løg, skinkestrimler og ost kommes på. Oregano drysses henover.
Rulles sammen og skæres skæres i tykke skiver.
De glutenfri pizzasnegle lægges på en bageplade og drysses med ost.
Pizzasneglene bages i forvarmet ovn i 10-12 minutter ved 250 grader
Skriv et svar