Udskriv denne tekst

Mælkefri og glutenfri havrekiks

Glutenfri og mælkefri havekiks

Leder man efter en lækker snack, der kan nydes til kaffen uden at få alt for dårlig sukker-samvittighed, kan disse glutenfrie havrekiks fra Annia anbefales.

Kiksene er super nemme at lave, men smager rigtig lækre. De glutenfri havrekiks er desuden også mælkefrie.

Ingredienser

  • 125 g glutenfri havregryn
  • 15 g kokosolie + ½ dl vand
  • ¾ dl vand
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 tsk honning
  • ½ tsk bagepulver

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Blend havregrynene. Kog vandet op med kokosolien, rør havregrynene sammen med salt, vanilje, honning og bagepulver.

Dejen rulles ud på et bord drysset med havregryn el. evt. majsmel / rismel.

Havrekiksene stikkes ud med et lille glas.

De glutenfri havrekiks bages ca. 15 – 20 minutter ved 200 grader.

Der kan alternativt tilsættes 1 dl rosiner til de lækre havrekiks, hvis det ønskes.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>