Mælkefri og glutenfri havrekiks
Leder man efter en lækker snack, der kan nydes til kaffen uden at få alt for dårlig sukker-samvittighed, kan disse glutenfrie havrekiks fra Annia anbefales.
Kiksene er super nemme at lave, men smager rigtig lækre. De glutenfri havrekiks er desuden også mælkefrie.
Ingredienser
- 125 g glutenfri havregryn
- 15 g kokosolie + ½ dl vand
- ¾ dl vand
- ½ tsk salt
- ½ tsk vaniljepulver
- 1 tsk honning
- ½ tsk bagepulver
Blend havregrynene. Kog vandet op med kokosolien, rør havregrynene sammen med salt, vanilje, honning og bagepulver.
Dejen rulles ud på et bord drysset med havregryn el. evt. majsmel / rismel.
Havrekiksene stikkes ud med et lille glas.
De glutenfri havrekiks bages ca. 15 – 20 minutter ved 200 grader.
Der kan alternativt tilsættes 1 dl rosiner til de lækre havrekiks, hvis det ønskes.
Skriv et svar