Udskriv denne tekst

McDonalds

2014-11-07 19.02.31

Savner du at kunne spise fastfood, når du er på farten, eller har tømmermænd?

Hos McDonalds har man nu kunnet få glutenfrie burgerboller i et stykke tid. Det koster ikke ekstra at bestille glutenfrit brød til sin burger, men der kan være lidt ekstra ventetid, da burgeren bliver lavet specielt til dig.

Bollerne er lavet med rismel, majsmel og tapioka, hvilket gør dem naturligt glutenfrie. De er desuden lavet uden mælk og æg, hvilket gør dem velegnede til de fleste allergikere.

McDonalds gør alt, hvad de kan, for at undgå at burgerbollerne kommer i kontakt med gluten, blandt andet ved at riste bollerne i særlige poser, så de ikke får krummer fra de almindelige boller på sig. Derudover kan de glutenfrie burgerboller kun bestilles til de burgere, hvor indholdet er glutenfrit. Det vil sige, at man ikke kan bestille de glutenfrie burgerboller til en burger med paneret fisk, kylling eller ristede løg, der indeholder gluten.

Man kan også bestille menuer, men her skal man være opmærksom på, at McDonalds pomfritter kan indeholde spor af gluten.

2014-11-07 19.02.45

Burgeren bliver leveret i en æske, hvorpå der er sat et klistermærke med “special order” eller “glutenfri”. På den måde er man sikker på, at de har husket, at bestillingen skulle være uden gluten.

McDonalds har én slags burgerbolle, som bruges til alle deres burgere. Derfor er burgerbollen relativt stor, hvilket man især kan se, hvis man bestiller en hamburger eller cheeseburger. Billedet ovenfor er en McFeast, og her passer bollen meget fint til bøffens størrelse.  

Bollen er let og luftig, og har en god smag og konsistens. Jeg kunne sagtens finde på at have McDonalds i baghånden fremover, hvis jeg er på farten, og pludselig får brug for lidt mad.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>