Udskriv denne tekst

Glutenfri pasta med pesto

demo-recipe

Denne lækre opskrift på glutenfri pasta med pesto er super nem at lave og den smager forrygende!

Det kan være svært at finde glutenfri tagliatelle i butikkerne, men man kan være heldig at finde det i helsekostforretninger eller bestille det hjem fra nettet. Man kan også lave pastaen selv, både med og uden en pastamaskine.

 

Ingredienser (2 personer)

  • 175 g glutenfri tagliatelle
  • 200g bacon i strimler eller tern

Pesto:

  • 1 fed hvidløg
  • En lille håndfuld pinjekerner
  • 50 g frisk basillikum
  • Olivenolie
  • Revet parmesanost
  • Salt

Tilberedning

Først laver du pestoen:

Put hvidløg, pinjekerner og salt i en foodprocesser og blend et kort øjeblik. Tilføj basilikum, men gem eventuelt et par blade som pynt til sidst. Blend til du har en grøn masse, og hæld så lidt efter lidt olivenolie i, til det har den ønskede konsistens, tilføj derefter parmesanosten.

Retten:

Kog pastaen (se på pakken for kogeanvisning). Steg i mellemtiden bacon på en pande. Når pastaen er færdig, hælder du vandet fra og blander den med pesto og bacon. Server med friske basilikum blade på toppen.

Hvis der er pesto til overs, kan det holde sig i ca. en uge i køleskabet i en lukket beholder. Hæld eventuelt en smule ekstra olie i pestoen inden du putter låg på, så den ikke bliver tør.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>