Udskriv denne tekst

Glutenfri boller med mandler og æble

glutenfrie boller med mandler og æbler

Traditionelle glutenfri boller er lækre, men nogle gange trænger man til at prøve noget nyt, og så er denne opskrift på glutenfri og mælkefri boller med mandler og æbler bestemt et forsøg værd.

Mandler og æbler fungerer rigtig godt i boller, hvad enten det er som en sund morgenmad eller en let frokost.

Ingredienser (9 stk.)

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Loppefrøskaller blendes. Her kan der evt. bruges en kaffekværn.

Vandet tilsættes, og vand og frøskaler piskes luftige af flere omgange i mindst 1 time.

Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, hakkede mandler og æble.

Herefter tilsættes mel og flager.

De glutenfrie boller pensles med olie.

Bollerne bages i ca. 30 min ved 200 grader.

 

Velbekomme :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>