Glutenfri boller med mandler og æble
Traditionelle glutenfri boller er lækre, men nogle gange trænger man til at prøve noget nyt, og så er denne opskrift på glutenfri og mælkefri boller med mandler og æbler bestemt et forsøg værd.
Mandler og æbler fungerer rigtig godt i boller, hvad enten det er som en sund morgenmad eller en let frokost.
Ingredienser (9 stk.)
- 20 g loppefrøskaller
- 5 dl vand
- 2 tsk.(6 gr.) glutenfri bagepulver
- 7 g salt
- 1 groft revet æble
- 50 g hakkede mandler
- 100 g risflager
- 100 g quinoamel
- 60 g boghvedemel
- 20 g kartoffelmel
Loppefrøskaller blendes. Her kan der evt. bruges en kaffekværn.
Vandet tilsættes, og vand og frøskaler piskes luftige af flere omgange i mindst 1 time.
Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, hakkede mandler og æble.
Herefter tilsættes mel og flager.
De glutenfrie boller pensles med olie.
Bollerne bages i ca. 30 min ved 200 grader.
Velbekomme
Skriv et svar